EjendomsWatch

Hines fortsætter hotelprojekt uanset coronakrisen

Coronakrise eller ej, så fortsætter amerikanske Hines udviklingen af 25hours-hotel midt i København. Det bliver entreprenørfirmaet Hoffmann, der skal stå for totalentreprisen.

25Hours-hotellet bliver 243 værelser stort. Foto: Hines

Den amerikanske ejendomsinvestor Hines har fortsat udviklingen af det 25hours-hotel, der skal ligge på Købmagergade i København, under coronakrisen.

Investoren laver et 243 værelser stort boutiquehotel, der kommer til at fylde 17.000 kvm ud af de 21.000 kvm, Hines har til rådighed. 3000 kvm skal bruges på butikker, mens de resterende 1000 kvm skal bruges på boliger.

"På hvert trin i The Trinity Quarter-projektet har vi forsøgt at bevare, gendanne og forbedre den indviklede historie fra disse vidunderlige bygninger. Det her område i København har en fascinerende historie, der vil være en fremtrædende del af vores planer. Vi er meget stolte over at genoprette en del af byens arv og udvikle samt restaurere bygningerne, så københavnere og turister kan nyde dem," udtaler Hines Nordics' udviklingsdirektør Karen Nielsen i en pressemeddelelse.

Det er entreprenørfirmaet Hoffmann, der skal stå for totalentreprisen, som er underskrevet under coronakrisen, siger Karen Nielsen til Børsen.

Udviklingen står i kontrast til mange andre hoteloperatører, som under coronakrisen har valgt at sætte prop i investeringerne, som EjendomsWatch også har beskrevet.

Det Houston-baserede ejendomsselskab, som efter eget udsagn forvalter aktiver for 133 mia. dollar på verdensplan, har 205 kontorer i 24 forskellige lande.

Ejendomsselskabet har siden 2015 været at finde i København, der er base for den nordiske forretning. Hines' nordiske afdeling forvalter 678 mio. dollar, svarende til 4,6 mia. kr.

Købmagergade.jpg
Købmagergade er en af Københavns travleste gader. Her er en illustration af det nye projekt. Foto: Hines

Amerikansk investor varsler opkøbstogt på det københavnske boligmarked

Aftale om luksushotel i København kuldsejler som følge af coronakrisen

Hines debuterer med boligopkøb i Danmark: Køber 121 boliger fra Bonava

Thylander Gruppen har store planer for Danske Banks historiske domicil

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier