EjendomsWatch

Thylander Gruppen har store planer for Danske Banks historiske domicil

Det er i samarbejde med Thylander Gruppen, at tyske Kanam overtager Danske Banks hovedsæde i en milliardhandel. Der udestår en enestående udviklingsopgave, siger Lars Thylander til EjendomsWatch. Kanam er tilfreds med, at der et stykke tid endnu er bank i bygningerne, hvor de ældste er fra 1796. CBRE melder om pæn køberinteresse.

"Det her en langsigtet investering. Fast ejendom har bevist, at det er en betydelig mindre volatil aktivklasse end aktier og obligationer og som henvender sig til investorer med et formuebevarende element," siger Lars Thylander, Thylander Gruppen, der netop har købt Danske Banks hovedsæde i København sammen med en tysk kapitalforvalter og pensionskasse. | Foto: PR / Thylander Gruppen

En af de største og mest prestigefyldte udviklingsopgaver venter for ejendomsudvikleren Thylander Gruppen, som sammen med den tyske kapitalforvalter Kanam og pensionskassen Ärzteversorgung Westfalen-Lippe (ÄVWL) har overtaget Danske Banks hovedsæde i København for over 2 mia. kr. En handel, som EjendomsWatch tidligere onsdag kunne offentliggøre.

"Med den beliggenhed, ejendomstype og historik kalder sagen på et mix af hotel, co-working og oplevelsesindustri i stueplan. Der er jo et vist schwung over den type lokaler. Det er klart, at bygningens høje kvalitet kalder på at blive anvendt til aktiviteter med et højt niveau, uanset om vi taler boliger, butikker, restauranter, hotel eller kontorer," siger virksomhedens grundlægger Lars Thylander i et interview med EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier