EjendomsWatch

Rekordhandel: Danske Banks historiske hovedsæde solgt for over 2 mia. kr.

Pensionskasse overtager de i alt 15 bygninger centralt i København, der samlet rummer 49.000 kvm og hvor Danske Bank har boet siden 1874. For ejeren siden 2016 er salget "særdeles succesfuldt". Rådgiver melder om stor køberinteresse. Thylander Gruppen skal udvikle ejendommen. (Opdateret)

Danske Banks hovedsæde i København består i alt 15 bygninger på Holmens Kanal og i de omkringliggende gader. Banken flytter ud, når et nyt domicil i Postbyen står klar. | Foto: PR

En af de mest ikoniske og fotograferede ejendomme i København, Danske Banks hovedsæde på Holmens Kanal, bliver nu solgt i en handel til over 2 mia. kr. Beløbets størrelse overgår, hvad der nogensinde tidligere er blevet handlet ejendomme for i centrum af København, og sikrer samtidig sælger en klækkelig fortjeneste.

Forlydender om et forestående salg har rumlet længe, men nu er det en realitet, da den tyske kapitalforvalter Kanam Grund med hjemsted i Frankfurt køber ejendommen på vegne af den tyske pensionskasse for læger Ärzteversorgung Westfalen-Lippe (ÄVWL).

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier