EjendomsWatch

Efter milliardhandel med DSV-domicil: Vi har appetit på mere

Hos Savills Investment Management har man ingenlunde hænderne fulde, selvom man netop har gennemført sit hidtil største opkøb i Danmark i form af DSV-ejendomme. Over for EjendomsWatch uddyber nordisk chef Peter Broström investeringen, der også har involveret Danske Bank, en tysk bank og en stribe advokater og andre rådgivere. (Opdateret)

"Det er vores ambition af forvalte disse ejendomme i en periode og forhåbentlig udvide vores samarbejde og forædle aktiverne til gavn for vores lejer – muligvis med yderligere aktiver i takt med DSV’s vækst," siger Peter Broström, nordisk chef for Savills Investment Management. | Foto: PR.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier