EjendomsWatch

Efter milliardhandel med DSV-domicil: Vi har appetit på mere

Hos Savills Investment Management har man ingenlunde hænderne fulde, selvom man netop har gennemført sit hidtil største opkøb i Danmark i form af DSV-ejendomme. Over for EjendomsWatch uddyber nordisk chef Peter Broström investeringen, der også har involveret Danske Bank, en tysk bank og en stribe advokater og andre rådgivere. (Opdateret)

"Det er vores ambition af forvalte disse ejendomme i en periode og forhåbentlig udvide vores samarbejde og forædle aktiverne til gavn for vores lejer – muligvis med yderligere aktiver i takt med DSV’s vækst," siger Peter Broström, nordisk chef for Savills Investment Management. | Foto: PR.

Tilfredsheden er ikke til at tage fejl af hos Peter Broström, nordisk chef hos Savills Investment Management (Savills IM).

Han har lige afsluttet årets hidtil største logistikhandel i milliardklassen på vegne af sin koreanske investor og samarbejdspartner Vestas Investment Management, der allerede ejer stribevis af logistikejendomme i Europa – og som intet har at gøre med den danske vindmølleproducent med næsten samme navn.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier