EjendomsWatch

Transportkæmpe frasælger ejendomme i milliardhandel

DSV-koncernen afhænder sit spritnye hovedsæde samt logistikejendom i Hedehusene til udenlandsk investor, der ikke tidligere har investeret i Danmark. Køber siger til EjendomsWatch, at man håber at styrke sin relation til DSV, som man kalder en "perfekt lejer."

Hovedsædet for DSV Panalpina i Hedehusene indgår sammen med et 150.000 kvm logistikareal i nærheden i en milliardhandel med koreansk investor. | Foto: PR / DSV

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier