EjendomsWatch

Mikael Goldschmidt sælger over 8000 kvm cityejendomme i trecifret millionhandel

Den mangeårige ejendomsinvestor ønsker at udnytte det aktuelle prisniveau til at indgå i trecifret millionhandel med britisk, institutionel køber. Lintrup & Norgart og Capital Investment har været rådgivere.

Ejendommen Bernstorffsgade 21 i København. | Foto: PR

Ejendomsinvestoren Mikael Goldschmidt sælger en portefølje af ejendomme på samlet næsten 8200 kvm til en britisk investor, oplyser mæglerfirmaet Lintrup & Norgart, der har formidlet handlen.

Den største ejendom er Bernstorffsgade 21, tæt på Hovedbanegården, med næsten 3900 kvm, som er istandsat og ombygget til flerbrugerhus. Også H.C. Andersens Boulevard 9-11, nær Rådhuspladsen, indgår i handlen med godt 3700 kvm fordelt med restaurant i gadeplan samt erhverv og boliger på de øvrige etager, mens den tredje ejendom er Nørregade 4, som er en fredet bygning fra 1811 med 610 kvm fordelt på butik i stueetagen, tandlægeklinik og boliger.

"Vi har fortsat mange ejendomme i København, men så her en god mulighed for at udnytte det aktuelle prisniveau. I Hillerød bygger vi 1300 boliger for op imod fire milliarder kroner, og det går stærkere end forventet. Vi går snart i gang med den tredje af seks etaper, og derfor passer det os godt at få frigjort ekstra kapital," Søren Bjørn Hansen, viceadm. direktør i M. Goldschmidt Holding, i meddelelsen.

Han betegner det som noget symbolsk i, at handlen afsluttes næsten på 40-årsdagen for, at Mikael Goldschmidt etablerede sin virksomhed.

Hos Lintrup & Norgart glæder man sig over salget:

"Vi er glade for at have hjulpet M. Goldschmidt Holding med salget og ikke mindst med at optimere ejendommene, f.eks. ved at skaffe nye lejere og rådgive om, hvordan ejendommen på Bernstorffsgade bedst muligt kunne omdannes," siger adm. direktør og partner Stig Lintrup i meddelsen.

"Efter vores koncept er den indrettet i rå New Yorker-stil, og Simply Cooking skal drive personalerestauranten. På den måde har vi bidraget til, at de tre ejendomme kunne sælges stort set fuldt udlejede som core-ejendomme," fortsætter han.

Køberen af ejendommene er en institutionel britisk investor, som har været repræsenteret af Capital Investment A/S. Parterne ønsker ikke at offentliggøre købesummen, fremgår det.

Goldschmidt og Thylander: Udskældt boligparagraf har været en succes

Mikael Goldschmidt sætter Kokkedal Slot til salg for 150 mio. kr.

Goldschmidt får sat lejer på gaden efter årelang strid

Mikael Goldschmidt: "Jeg har verdens bedste job" 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier