EjendomsWatch

Mikael Goldschmidt sætter Kokkedal Slot til salg for 150 mio. kr.

Ejendomsinvestoren Mikael Goldschmidt forsøger nu at sælge underskudsforretningen Kokkedal Slot for 150 mio. kr.

M. Goldschmidt Holding købte Kokkedal Slot i 2013.

Efter fem år med underskud i luksushotellet Kokkedal Slot har den erfarne ejendomsinvestor Mikael Goldschmidt nu sat slottet til salg.

Det skriver Michael Goldschmidt selv i en pressemeddelelse ifølge Børsen.

M. Goldschmidt Holding har sat en pris på 150 mio. kr. for slottet, som ifølge selskabets seneste regnskab fortsat gav underskud på grund af et ønske om "at opretholde en efter danske forhold usædvanlig høj standard også på bekostning af profitabiliteten."

Ejendomsinvestoren købte Kokkedal Slot i 2013, men lykkedes altså aldrig med at gøre det til en indbringende forretning.

Mikael Goldschmidt vil dog ikke sælge til hvem som helst – det skal være en køber, der er interesseret i at fortsætte det koncept, han har udarbejdet til slottet, skriver han.

"Det er mit ønske at finde en køber, som vil videreføre dette helt unikke "high end koncept", og vi vil være meget tålmodige i denne proces, idet vi vil være helt sikre på, at en eventuelt ny ejer vil videreføre dette, så man fortsat vil mærke denne helt særlige magi, som i dag kendetegner slottet," skriver Mikael Goldschmidt.

Han forklarer desuden, at ønsket om at sælge slottet sker, fordi han vil fokusere på kerneforretningen i M. Goldschmidt Holding, som er en lang række ejendomme og et ejerskab af butikskæden Imerco.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier