Jane Bech klar til at føre sin fars livsværk videre

EJENDOMSFAMILIERNE: Hos EDC Poul Erik Bech deler stifteren og virksomhedens nye ansigt, datteren Jane, kontor. Han afviser, at han på nogen måde er ved at trække sig. Men han ved, at han kan gøre det. For hun er nu klar til det store ansvar og til at sikre virksomhedens fremtid, siger de i et interview med EjendomsWatch.

Jane Bech er partner i ejendomsmæglervirksomheden med en andel på 30 procent af aktierne. Poul Erik Bech har beholdt ti procent, mens 60 procent blev givet i gave til den almennyttige fond, Poul Erik Bech Fonden. | Foto: PR

KØBENHAVN — Poul Erik Bech, manden bag Danmarks største og eneste fuldt landsdækkende mæglervirksomhed, er en forholdsvis høj mand. Men når datteren Jane har en lille hæl på, så matcher hun højden. Det slår én i det øjeblik, far og datter møder op for at tage imod i EDC Poul Erik Bechs hovedkvarter på Bremerholm i hjertet af det gamle København.

Her har Jane og Poul Erik Bech delt kontor siden det for fire år siden blev besluttet, at der skulle ske et glidende generationsskifte i den familieejede virksomhed – med Jane i rollen som den kommende repræsentant for ejerkredsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement