EjendomsWatch

Ørestad bliver hjemsted for ambassade

Den norske pensionskasse KLP får den filippinske ambassade som lejer i kontorejendom på 33.000 kvm.

Fra venstre mod højre ses Martin Østengaard, Julia Berger og Monica Hammer alle fra Colliers, ambassadør Leo M. Herrera-Lim samt Søren Risager og Stig Fermi-Erichsen fra KLP Danmark. | Foto: PR / Colliers

Det norske pensionsselskab KLP kan annoncere, at noget så fornemt som en ambassade rykker ind i et af dets kontorer i Danmark.

Det er den filippinske ambassade med 15 medarbejdere, som flytter ind i det 33.000 kvm store kontorhus på Arne Jacobsens Allé i Ørestad på Amager i København, fremgår det af en pressemeddelelse.

Ambassaden har i alt lejet 750 kvm for et ukendt beløb.

Som oftest vil ambassaderne helst ligge i København K eller i Nordsjælland, hvor man er tættere på magtens centrum, det danske udenrigsministerium og andre landes ambassader og konsulater.

"Der er mange virksomheder, der gerne vil bo helt inde i centrum, men der kan det være svært at finde moderne lokaler, ligesom infrastrukturen i sidste ende kan blive en udfordring, særligt for de virksomheder, der har mange udenlandske kunder," udtaler Martin Østengaard, erhvervsmægler hos Colliers, i meddelelsen.

KLP er med Hoffmann som entreprenør i gang med at opføre et andet kontorhus på Kay Fiskers Plads i Ørestad.

Spekulativt erhvervsbyggeri vinder indpas

Unikke koncepter skal trække lejere til 65.000 kvm spekulativt byggeri i Ørestad

Tour de spekulationsbyggeri: Seks store ejendomsinvesteringer skiller sig ud

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier