EjendomsWatch

Ørestad bliver hjemsted for ambassade

Den norske pensionskasse KLP får den filippinske ambassade som lejer i kontorejendom på 33.000 kvm.

Fra venstre mod højre ses Martin Østengaard, Julia Berger og Monica Hammer alle fra Colliers, ambassadør Leo M. Herrera-Lim samt Søren Risager og Stig Fermi-Erichsen fra KLP Danmark. Foto: PR / Colliers

Det norske pensionsselskab KLP kan annoncere, at noget så fornemt som en ambassade rykker ind i et af dets kontorer i Danmark.

Det er den filippinske ambassade med 15 medarbejdere, som flytter ind i det 33.000 kvm store kontorhus på Arne Jacobsens Allé i Ørestad på Amager i København, fremgår det af en pressemeddelelse.

Ambassaden har i alt lejet 750 kvm for et ukendt beløb.

Som oftest vil ambassaderne helst ligge i København K eller i Nordsjælland, hvor man er tættere på magtens centrum, det danske udenrigsministerium og andre landes ambassader og konsulater.

"Der er mange virksomheder, der gerne vil bo helt inde i centrum, men der kan det være svært at finde moderne lokaler, ligesom infrastrukturen i sidste ende kan blive en udfordring, særligt for de virksomheder, der har mange udenlandske kunder," udtaler Martin Østengaard, erhvervsmægler hos Colliers, i meddelelsen.

KLP er med Hoffmann som entreprenør i gang med at opføre et andet kontorhus på Kay Fiskers Plads i Ørestad.

Spekulativt erhvervsbyggeri vinder indpas

Unikke koncepter skal trække lejere til 65.000 kvm spekulativt byggeri i Ørestad

Tour de spekulationsbyggeri: Seks store ejendomsinvesteringer skiller sig ud

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier