EjendomsWatch

Prime Office vil købe ejendomme for op til 370 mio. kr.

Det børsnoterede ejendomsselskab med ejendomme for 2,5 mia. kr. indgår betingede købsaftaler om ejendomme i Kiel. Direktør og medejer uddyber over for EjendomsWatch den forventede handel. (Opdateret)

Germania-Arkaden i nordtyske Kiel, som Aarhus-baserede Prime Office har indgået betinget aftale om at købe sammen med en anden kontorejendom i samme by. | Foto: PR / Prime Office

Prime Office har indgået en betinget købsaftale om to tyske kontorejendomsselskaber, som ejes delvist af medlemmer af Prime Offices ledelse.

Der er tale om de to selskaber Germania-Arkaden og Sell Speicher med en samlet værdi på 53 mio. euro (knap 400 mio. kr.), som Prime Office vil købe op til 94 pct. af, svarende til ca. 370 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier