EjendomsWatch

Core Property køber endnu et byggefelt i Høje Taastrup-bydel

Ejendomsinvestoren, der med etablering af en ny fond i starten af oktober markerede en øget sult på ejendomsprojekter, har nu to byggefelter i bydelen med samlet 18.400 kvm byggeretter.

Core Property Management har investeret i endnu et byggefelt i den kommende bydel Høje Taastrup C. Denne gang drejer det sig om byggefeltet A13 med en byggeret på 8400 kvm. | Foto: PR-visualisering: Høje Taastrup C

Ejendomsinvestoren Core Property Management har investeret i endnu et byggefelt i Høje Taastrup C – en ny bydel under opførelse i Høje Taastrup.

Det drejer sig om byggefeltet A13 med en byggeret på 8400 kvm, oplyser arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C i en pressemeddelelse.

"Hos Core Property ønsker vi at investere i boligprojekter, der henvender sig til almindelige danskere, og som derfor har en husleje, der er til at betale. Det bliver muligt i begge vores boligprojekter i Høje Taastrup C. Vi finder udviklingsplanerne for hele området gennemtænkte, og vi sætter stor pris på, at kommunens engagement i området er så stort, at rådhuset flyttes til Høje Taastrup C," udtaler Niels Lorentz Nielsen, adm. direktør i Core Property, i meddelelsen.

Core Property, der i starten af oktober lancerede en ny milliardfond netop med fokus på projektejendomme, har tidligere købt et andet byggefelt i Høje Taastrup C.

Byggefeltet A12, som Core Property købte i maj 2019, har en byggeret på 10.000 kvm og skal bestå af ca. 110 boliger, når byggeriet står klar i starten af 2022.

Området Høje Taastrup C befinder sig mellem shoppingcentret City2 og Høje Taastrup Station og er netop nu i gang med at blive udviklet til en ny bydel.

Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C, der skal omdanne området på samlet 262.000 kvm, er ejet af Høje Taastrup Kommune, Danske Shoppingcentre og Ejendomsselskabet ATPFA II, der er ejet af pensionsselskaberne ATP og PFA.

Storinvestor lancerer ny milliardfond og satser på projektejendomme

Udviklere og investorer tror på revitaliseret Gellerup trods træg udlejning 

Core Property sælger Valby-boliger til knap 300 mio. kr. i værdi — gevinst geninvesteres

Core Property køber projekt med 110 boliger i Høje Taastrup 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier