EjendomsWatch

Core Property sælger Valby-boliger til knap 300 mio. kr. i værdi — gevinst geninvesteres

Udbyderen af ejendomsfonde, Core Property Management, har solgt 85 lejligheder ved Grønttorvet i Valby. Pengene skal nu investeres i nye projektejendomme uden for København, siger partner til EjendomsWatch. Køber går mest efter erhvervsejendomme.

Makkerparret bag Core Property Management: Niels Lorentz Nielsen (tv.) og John Bødker. | Foto: Jørgen Bendsen/Watch Medier.

Den tyskbaserede ejendomsfond Catella Wohnen Europa har købt 85 lejligheder i Valby ved Grønttorvet. Der er tale om en ejendom på 9080 kvm.

Det oplyser Niels Lorentz Nielsen, adm. direktør og partner hos sælgeren af ejendommen, Core Property Management, til EjendomsWatch. Han ønsker ikke at oplyse prisen, men ifølge årsregnskabet for det selskab, der nu er solgt, udgjorde aktiverne ved udgangen af 2018 295 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier