Restaurantkæde klar med ny strategi og flere afdelinger

Restaurantkæden Flammen har efter flere års vokseværk fået ny strategi og mere struktur. Nordsjælland er blandt stederne, man gerne vil ekspandere.
Restaurantkæden Flammen, der især er kendt for sin store kødbuffet, vil åbne flere restauranter i Danmark og udlandet. | Foto: PR / Restaurant Flammen
Restaurantkæden Flammen, der især er kendt for sin store kødbuffet, vil åbne flere restauranter i Danmark og udlandet. | Foto: PR / Restaurant Flammen
AF JENS ERIK RASMUSSEN

Efter et par hårde år med svigtende indtjening er restaurantkæden Flammen klar til at gå i offensiven. En ny strategi er på plads, så der nu skal ekstra kul på grillen i de 15 restauranter herhjemme.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også