EjendomsWatch

Restaurantkæde klar med ny strategi og flere afdelinger

Restaurantkæden Flammen har efter flere års vokseværk fået ny strategi og mere struktur. Nordsjælland er blandt stederne, man gerne vil ekspandere.

Restaurantkæden Flammen, der især er kendt for sin store kødbuffet, vil åbne flere restauranter i Danmark og udlandet. | Foto: PR / Restaurant Flammen

Efter et par hårde år med svigtende indtjening er restaurantkæden Flammen klar til at gå i offensiven. En ny strategi er på plads, så der nu skal ekstra kul på grillen i de 15 restauranter herhjemme.

Kvaliteten og gæsternes oplevelse skal forbedres yderligere, og fremover vil Flammen udvide med mere take away og brunchbuffet i weekenden på udvalgte restauranter. Det skal skaffe flere gæster og mere omsætning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier