EjendomsWatch

Tro i stedet for profit skal få bæredygtige boliger ind på markedet

Investeringer i bæredygtighed og fremtidens boliger skal ske med det lange perspektiv, sagde PFA's ejendomsdirektør på dette års Building Green-messe. Hos Boligselskabet Sjælland fremhæver man, at bæredygtige materialer og et stærkt fællesskab i sidste ende giver lavere huslejer. EjendomsWatch var med på messen.

Fra venstre: Hans-Bo Hyldig, adm. direktør i FB Gruppen, Per Bro, byggechef i Boligselskabet Sjælland, Michael Bruhn, ejendomsdirektør i PFA Pension, Camilla van Deurs, stadsarkitekt i København og moderator Mette Qvist, direktør i GBCD. | Foto: Maria Oien / Watch Medier

KØBENHAVN – Fællesskab og fælles områder fylder mere og mere i de planer for nybyggeri, som udviklere, pensionskasser og kommuner fremlægger.

Senest har Københavns Kommune i sin kommuneplan tilføjet muligheden for mindre boligenheder til fordel for større fælles områder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier