EjendomsWatch

Australsk investor melder fuldt hus i industrilokaler

Cromwell Property Group har udlejet sidste del af sin industriportefølje i Københavns omegn.

Industriejendommen Naverland 8 i Glostrup er den fjerde udlejning, som australske Cromwell Property Group er lykkedes med at få lejet ud inden for få måneder. | Foto: PR / EDC

Med hjælp fra EDC Erhverv Poul Erik Bech har den australske ejendomsinvestor Cromwell Property Group fået udlejet de sidste dele af sin industriportefølje af ejendomme i Hvidovre og Glostrup, oplyser mæglerfirmaet.

Konkret gælder det en lagerhal på ca. 1000 kvm på Naverland 8 i Glostrup, der følger efter, at det i de sidste tre måneder er lykkedes at få fire andre udlejninger på plads vegne af investeringsselskabet.

Ifølge Kenneth Jakobsen, erhvervskonsulent i EDC Erhverv Poul Erik Bech København viser de mange hurtige udlejninger, at der fortsat er stor efterspørgsel på industrilokaler.

"I både Hvidovre og Glostrup har der været tale om lidt ældre lokaler, som ikke altid er de mest efterspurgte, men det viser stadig, at der er godt gang i markedet," siger han i meddelelsen.

"Men det er klart, at det også har hjulpet udlejningerne på vej med en samarbejdsvillig og imødekommende udlejer, der er kundeorienteret og interesseret i gode langvarige samarbejder med lejerne," fortsætter han.

Cromwell Property Group er et globalt forvaltnings- og investeringsselskab, der ejer, forvalter og investerer i erhvervsejendomme for en samlet værdi af ca. 4 mia. euro (ca. 30 mia. kr.) i Europa. Selskabet har opereret i Norden siden 2004 og har afdelinger i både København, Stokholm, Malmö og Helsinki.

Global ejendomsinvestor får ny chef for Europa

Australsk ejendomsinvestor ser positiv udvikling i Danmark  

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier