EjendomsWatch

Netto vil åbne fem nye butikker og nå 80 nye konceptbutikker i år

Med et mål om samlet at have 80 nye Netto 3.0-butikker ved årsskiftet bliver der i efteråret skruet op for butiksmoderniseringerne og åbningerne i discountkæden.

Foto: PR / Salling Group

I halen på de første 50 butikker skal yderligere 30 Netto-butikker inden årets udgang åbnes og moderniseres, så de også passer ind i det nye Netto 3.0-koncept, som første gang blev præsenteret sidste år.

Ifølge en meddelelse fra Salling Group er målsætningen, at man til nytår runder 80 butikker, og dermed har moderniseret knap hver 6. butik i den store discountkæde.

"Vi vil gerne lave fremtidens discountbutikker, der i højere grad passer til tiden og kundernes aktuelle ønsker og prioriteringer. Kernen i vores koncept er stadig det, vores kunder kender: Nemlig gode varer til de bedste priser. Men vi vil gerne gøre butikkerne mere indbydende og indkøbsoplevelsen bedre, og vi er meget glade for modtagelsen af de første 30 nye butikker, vi har åbnet," udtaler Braw Bakir, der er salgsdirektør for Netto Danmark, og som netop har overtaget hvor landedirektør Brian Seemann Broe netop er stoppet.

Af meddelelsen fremgår det videre, at efteråret byder på fem nyåbninger, syv flytninger, tre udvidelser og 14 renoveringer.

Salling Group har afsat mere end 1 mia. kr. til renoveringen af de omkring 500 butikker, og det er målsætningen, at samtlige Netto-butikker inden for de næste fem år skal renoveres og forvandles til det nye koncept.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Kæde af nærbutikker er vokset med 50 butikker i år

Efter forsinkelser og byggerod: Irma-kæden har åbnet sit flagskib 

Frivillige butikskæder er skrumpet med 31 procent på ti år

Meny-kæde overvejer nye butikstyper

Aldi får nyt underskud i Danmark, men åbner flere butikker 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier