EjendomsWatch

Meny-kæde overvejer nye butikstyper

Dagrofa-ejede Meny kigger på muligheden for at åbne nye mindre butikker med fokus på convenience.

Foto: PR / Dagrofa / Uffe Weng

Supermarkedskæden Meny har fire år på bagen, og nu overvejer kædedirektøren at åbne convenience-butikker, der stort set kun skal sælge mad, hvor kunderne måske skal kunne spise på stedet. Det skriver Dansk Handelsblad.

"Vi gør os nogle seriøse overvejelser om at åbne butikker, der er mindre end de Meny-butikker, vi normalt åbner. Hvor de skal ligge, hvis de bliver til noget, ved vi endnu ikke. Men vi har godt fat i de urbane kunder — ikke mindst i Nordsjælland og København, så det er naturligt at analysere, om der i de områder kunne være et særligt potentiale for en Meny-butik med fokus på convenience," siger Kenneth Pedersen, der har været kædedirektør siden foråret 2017, til bladet.

Meny Convenience-konceptet skal tage udgangspunkt i et sædvanligt Meny-sortiment, men med færre nonfood-varer, som det allerede er tilfældet i visse butikker. Samtidig vil Meny forsøge sig med servering af mad, bl.a. i Nordhavn i København. Kæden eksperimenterer allerede med netop det på Frederiksberg, fremgår det.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Netto-chef tror på 550 danske butikker inden udgangen af 2020

KFI satte trekvart milliard i ejendomme i 2018

KFI køber ejendom til tocifret millionbeløb i Nordjylland 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier