EjendomsWatch

By & Havn og PFA indgår partnerskab om udvikling af havnebyggeri ramt af modvind

Parterne går sammen om at udvikle området Stejlepladsen ved Fiskerihavnen i København. Byggeriet bliver gjort mindre end oprindeligt planlagt mod det grønne havneområde efter flere borgerprotester.

Den røde streg markerer det samlede område. Den hvide stiplede linje markerer byggezonen, hvor der kan bygges boliger m.m. Den gule stiplede linje markerer et byggefelt med tæt-lav bebyggelse som i naboarealernes bådehusområder. | Foto: PR/By & Havn.

By & Havn og PFA har indgået en aftale om at bygge omkring 900 boliger på det knap 52.000 kvm store areal ved Fiskerihavnen i Københavns sydhavnskvarter, der skal gå under navnet Stejlepladsen.

Det oplyser By & Havn i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier