EjendomsWatch

Fast Ejendom løfter driftsoverskuddet og gentager 2019-forventningerne

Det lille børsnoterede ejendomsselskab med ejendomme for knap 1 mia. kr. holder fast i resultatprognosen efter årets første seks måneder.

"Andet kvartal har budt på fortsat spændende muligheder for os," lyder det fra Torben Schultz, adm. direktør hos Fast Ejendom. | Foto: PR / Fast Ejendom

Fast Ejendom har i årets første seks måneder kunnet løfte indtjeningen fra driften af ejendomme, og det har været med til at løfte ejendomsselskabets driftsoverskud, omend bundlinjen er på niveau med samme periode sidste år.

Regnskabet for første halvdel af 2019, der er offentliggjort torsdag eftermiddag, viser et resultat af ejendommenes drift på 23,1 mio. kr. mod 20,4 mio. kr. i den sammenlignelige periode året før. Det medvirker på selskabets drift til et driftsresultat (EBIT) på 17,1 mio. kr. mod 15,1 mio. kr. i første halvdel af 2018.

"Andet kvartal har budt på fortsat spændende muligheder for os," lyder det fra Torben Schultz, adm. direktør hos Fast Ejendom, i en kommentar til regnskabet.

På grund af stigende tab på selskabets finansposter er bundlinjen imidlertid ikke steget, da Fast Ejendom i første halvdel af 2019 tjente 9,9 mio. kr. efter skat mod 9,9 mio. kr. i første halvdel af 2018.

I forbindelse med regnskabet gentager Fast Ejendom sine forventninger til hele 2019 om et driftsoverskud (EBIT) i niveauet 33 mio. kr.

Opkøb sender Fast Ejendom tæt på milliarden

Fast Ejendom køber ejendom i Brøndby for 84,6 mio. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier