EjendomsWatch

Fast Ejendom køber ejendom i Brøndby for 84,6 mio. kr.

Ejendommen rummer et "betydeligt" udviklingspotentiale, lyder det fra selskabet.

Fast Ejendom Danmark køber ejendom i Brøndby. | Foto: Colourbox.

Fast Ejendom Danmark, der investerer i erhvervsejendomme, har overtaget selskabskapitalen i Ejendomsselskabet Ringager ApS og derigennem købt en ejendom i Brøndby.

Ejendommen anskaffes til en købspris på 84,6 mio. kr., som finansieres dels ved lånoptagelse og dels ved egenfinansiering på 10 mio. kr., fremgår det af en meddelelse mandag. 

"Anskaffelsen af ejendommen sker som en konsekvens af Fast Ejendom Danmark A/S’ ønske om vækst, og er i overensstemmelse med investeringsstrategien," skriver selskabet i meddelelsen. 

Ejendommen består af ca. 20.000 kvadratmeter erhvervslejemål, hvoraf ca. 5600 kvadratmeter er udlejede, og Fast Ejendom Danmark vurderer på den baggrund, at ejendommen rummer et "betydeligt" udviklingspotentiale.

"Ejendommen vil blive udviklet til et moderne og fleksibelt flerbrugerhus, med en række fællesfaciliteter, herunder kantine, mødefaciliteter, fitness samt fællesreception. Der er ligeledes et anseligt antal parkeringspladser, herunder en del i parkeringskælder."

"Ejendommen sættes løbende i stand, og ledelsen vurderer, at udviklingen af ejendommen, inklusiv opnåelse af en tilfredsstillende udlejning, vil være tilendebragt ultimo 2021," står der i meddelelsen. 

Købet vil ikke påvirke de økonomiske forventninger til 2019 for Fast Ejendom Danmark, der fortsat venter et resultat af primær drift før værdireguleringer i niveauet 33 mio. kr.

Fast Ejendom opskriver porteføljens værdi og opjusterer

Fast Ejendom Danmark opjusterer forventingerne til 2018

Status quo hos Fast Ejendom Danmark 

Ny direktør på plads hos Fast Ejendom 

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier