EjendomsWatch

Opkøb sender Fast Ejendom tæt på milliarden

20.000 kvm erhvervsejendom i Brøndby er føjet til porteføljen og afspejler større investeringsrammer, siger direktør. Porteføljens værdi er i underkanten af 1 mia. kr.

Foto: Ritzau Scanpix/Jens Dresling

Børsnoterede Fast Ejendom fastholder sine forventninger til 2019 om et resultat før værdireguleringer på omkring 33 mio. kr., oplyser selskabet onsdag i forbindelse med sit kvartalsregnskab.

I kvartal har selskabet, som EjendomsWatch omtalte i marts, købt Ejendomsselskabet Ringager med ca. 20.000 kvm erhvervslejemål til en pris på 84,6 mio. kr.

"Året har fået en tilfredsstillende start. Det er især positivt at vi i kvartalet er lykkedes med at anskaffe en større kontorejendom på ca. 20.000 m2 i Brøndby. Transaktionen, der er den første egentlige udvidelse af porteføljen i mange år," udtaler adm. direktør Torben Schulz i regnskabet.

"Anskaffelsen er i tråd med selskabets udvidede investeringsrammer, og vi glæder os til at kaste os over denne opgave, som også vil trække på den samlede kompetencepalette i selskabets organisation," fortsætter han.

Værdien af selskabets ejendomme er dermed 973,3 mio. kr., oplyser selskabet og med en udlejningsgradn ved kvartalets slutning på 80,6 pct.

Fast Ejendom køber ejendom i Brøndby for 84,6 mio. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier