EjendomsWatch

Opkøb sender Fast Ejendom tæt på milliarden

20.000 kvm erhvervsejendom i Brøndby er føjet til porteføljen og afspejler større investeringsrammer, siger direktør. Porteføljens værdi er i underkanten af 1 mia. kr.

Foto: Ritzau Scanpix/Jens Dresling

Børsnoterede Fast Ejendom fastholder sine forventninger til 2019 om et resultat før værdireguleringer på omkring 33 mio. kr., oplyser selskabet onsdag i forbindelse med sit kvartalsregnskab.

I kvartal har selskabet, som EjendomsWatch omtalte i marts, købt Ejendomsselskabet Ringager med ca. 20.000 kvm erhvervslejemål til en pris på 84,6 mio. kr.

"Året har fået en tilfredsstillende start. Det er især positivt at vi i kvartalet er lykkedes med at anskaffe en større kontorejendom på ca. 20.000 m2 i Brøndby. Transaktionen, der er den første egentlige udvidelse af porteføljen i mange år," udtaler adm. direktør Torben Schulz i regnskabet.

"Anskaffelsen er i tråd med selskabets udvidede investeringsrammer, og vi glæder os til at kaste os over denne opgave, som også vil trække på den samlede kompetencepalette i selskabets organisation," fortsætter han.

Værdien af selskabets ejendomme er dermed 973,3 mio. kr., oplyser selskabet og med en udlejningsgradn ved kvartalets slutning på 80,6 pct.

Fast Ejendom køber ejendom i Brøndby for 84,6 mio. kr.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier