EjendomsWatch

Dansk arkitekt jagter kapital til bæredygtighedsprojekt

Arkitekten Anders Lendager satser stort på klimavenlighed i byggebranchen, men han mangler investorer, hvis det skal lykkes økonomisk.

Anders Lendager ønsker genbrug af byggematerialer, men indtil videre giver det ikke overskud for ham. | Foto: Melissa Kühn Hjerrild

Den danske arkitekt Anders Lendager fokuserer på klimavenlighed og genbrug, men økonomisk mangler der investorer til forretningen, skriver Berlingske.

Han har ejer og driver holdingselskabet Lendager Group, som består af virksomhederne, Lendager Arkitekter, Lendager UP, der fokuserer på produktion af genbrugsmaterialer i byggebranchen samt konsulentenheden Lendager Strategy.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier