EjendomsWatch

Victoria Properties holder fast i prognosen trods tabsgivende kvartal

Ejendomsselskabet, der er kontrolleret af projektudvikleren Gefion Group, tabte penge i første kvartal og forventer heller ikke at tjene penge i hele 2019.

Victoria Properties' nuværende ejendomsportefølje er beliggende i Haderslev. | Foto: Anders Kristian Sandbo

Trods et underskud på lige knap 1 mio. kr. i første kvartal fastholder Victoria Properties sin forventning til 2019 om et resultat på mellem 0 og minus 1 mio. kr. før skat.

Det fortæller firmaet, der har sit primære fokus på opkøb, administration og drift af erhvervs- og boligejendomme i Danmark, i en fondsbørsmeddelelse onsdag eftermiddag.

"Som tidligere udmeldt forventes et positivt resultatbidrag fra selskabets driftsejendomme i 2019. Selskabets ledelse forventer at vokse via indkøb af ejendomme i 2019 og ansætte kompetencer i denne forbindelse," skriver Victoria Properties i meddelelsen.

"Selskabet forventer på den baggrund et resultat i størrelsesordenen 0 til minus 1 mio. kr. før skat i 2019," fortsætter selskabet.

I de første tre måneder af i år havde Victoria Properties en omsætning på 0,3 mio. kr., hvor den til sammenligning endte på 0 mio. kr. i samme periode sidste år. Til gengæld endte bundlinjen lavere, da selskabet i første kvartal i år tabte 0,9 mio. kr. før skat mod et resultat på 0 mio. kr. i den tilsvarende periode året før.

Egenkapitalen i selskabet udgjorde ved første kvartals udgang 11 mio. kr., hvilket er samme niveau som et år tidligere.

Victoria Properties blev i slutningen af december sidste år overtaget af ejendomsselskabet Gefion.

Opskrivning af ejendomme vender bundlinjen hos Victoria Properties

Gefion-ejer indtager bestyrelsen i Victoria Properties

Gefion Group ejer nu 69 pct. af Victoria Properties

Efter et halvt års tilløb: Gefion Group fremsætter købstilbud på Victoria Properties 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier