EjendomsWatch

Opskrivning af ejendomme vender bundlinjen hos Victoria Properties

Ejendomsselskabet, der er kontrolleret af Gefion Group, har opskrevet værdien af ejendomme i Haderslev.

Ejendomme i Haderslev skal være platform for yderligere vækst i Victoria Properties, lyder det fra selskabet. | Foto: Anders Kristian Sandbo

En opskrivning af værdien af ejendomme sikrer akkurat Victoria Properties sit første positive resultat i 12 år. Overskuddet efter skat landede på 0,6 mio. kr. mod et underskud i samme størrelsesorden i samme periode sidste år.

Målt på resultatet før skat og værdiregulering af ejendomme fik Victoria dog stadig et underskud på 0,6 mio. kr. - præcis ligesom året før.

Victoria købte i løbet af sommeren 2018 i alt fem ejendomme i Haderslev og har i regnskabet opskrevet værdien af ejendommene med næsten 1,2 mio. kr.

Om reguleringen understreger revisor, at den bygger på en række skøn foretaget af ledelsen.

Adm. direktør i Victoria Properties Rasmus Bundgaard mener, at Victoria nu er på ret kurs.

"Vi har nu en platform, hvorfra vi kan vækste og udbygge vores ejendomsinvesteringer samt servicering af ejendomme," siger Rasmus Bundgaard ifølge regnskabet.

Selskabet blev i slutningen af december overtaget af ejendomsselskabet Gefion, der sidder på en aktiepost på lige over 69 pct.

I 2019 venter Victoria Properties et lille underskud på 0 til 1 mio. kr. før skat.

"Selskabet forventer at vækste via indkøb af ejendomme i år 2019 og ansætte kompetencer i denne forbindelse, begrunder Victoria forventningerne.

Gefion-ejer indtager bestyrelsen i Victoria Properties

Gefion Group ejer nu 69 pct. af Victoria Properties

Efter et halvt års tilløb: Gefion Group fremsætter købstilbud på Victoria Properties

Gefion-direktør: Vi vil på børsen af lyst – ikke af nød 

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier