EjendomsWatch

Copenhagen Capital fastholder resultatprognosen for i år

Ejendomsselskabet oplever, at sælgere af ejendomme har for høje prisforventninger. Men det skal nok lykkes at finde op til tre ejendomme at købe det næste kvartal, siger direktøren.

Lars Falster, adm. direktør i Copenhagen Capital. | Foto: PR.

Copenhagen Capital fastholder forventningerne til 2019 om et resultat på 9-12 mio. kr. før værdireguleringer af ejendomme, regulering af gæld til markedsværdi og skat.

Det fremgår af en kvartalsopdatering, der ikke indeholder regnskabstal for januar, februar og marts.

Selskabet, der i øjeblikket ejer 14 ejendomme i København og omegn, forhandler løbende om køb af ejendomme og venter at indgå aftaler om køb af et-tre ejendomme i løbet af andet kvartal.

"Sælgerne har fortsat høje prisforventninger til deres ejendomme, men vi oplever, at forhandlingen af ejendommene genoptages efter en ’modningsperiode’, hvorfor vi er fortrøstningsfulde på at finde attraktive ejendomme, der lever op til vores rentabilitetskrav," siger adm. direktør Lars Falster ifølge meddelelsen.

Ejendomsselskab køber op med grønne obligationer

Herskabsejendom på Frederiksberg solgt til anonym køber

Copenhagen Capital venter resultatfremgang i år 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 18 i ejendomsbranchen

Landets største ejendomsinvestorer forfølger åbenlyst hver deres investeringsstrategi. Læs EjendomsWatchs tilbageblik, der nu udkommer ugentligt – hver fredag.

Investeringschef skifter Pears ud med Nrep

Nrep bliver Sofie Vett Raaschous nye arbejdsgiver, efter at hun har sagt farvel til Pears Globals danske afdeling, hvor hun de seneste tre år har været investeringschef. Til EjendomsWatch fortæller hun mere om sin kommende opgave hos Nrep, som hun "anser for at være absolut markedsledende."

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier