EjendomsWatch

Fusion blandt parkeringsselskaber – tidligere fitness-direktør sælger ud

Per Lyngbak Nielsen sælger sin parkeringskoncern Onepark til europæisk spiller, der er aktiv i 13 lande.

Apcoa Parking har netop opkøbt Onepark. | Foto: PR

Europas største parkeringsselskab Apcoa Parking har købt sin noget mindre danske konkurrent Onepark for en uoplyst beløb. Sælger er den tidligere direktør i Fitness World, Per Lyngbak Nielsen, der overtog selskabet i 2016.

"Denne sammenlægning af to veldrevne virksomheder vil styrke Apcoa Parking, da virksomhederne komplementerer hinanden godt, og begge har fokus på at tilbyde den bedste kundeservice i branchen. Sammenlægningen kombinerer virksomhedernes styrker på alle områder af parkeringsdrift og sammenbringer kompetencer og evner fra to stærke teams. Med Apcoa-koncernens økonomiske styrke i ryggen, vil denne sammenlægning medføre forøgede muligheder for yderligere investeringer i drift og teknologi," skriver Apcoa i en skriftlig kommentar til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier