EjendomsWatch

Pensionskasse køber parkeringsanlæg til en værdi af 190 mio. kr.

Pensam overtager parkeringshuse ved tre jyske hospitaler med i alt op til 7500 p-pladser. Udvikleren Casa er sælger, hvor direktør over for EjendomsWatch kalder salget for en milepæl for byggeri, der er opført i offentligt-privat partnerskab (OPP).

Visualisering af Aarhus Universitetshospital i Skejby, hvor hospitalets parkeringsfaciliteter fremover er ejet af pensionskassen Pensam. | Foto: PR-illustration

Pensionskassen Pensam er ny ejer af tre parkeringshuse og terrænparkering ved regionshospitalerne i Horsens og Silkeborg samt på universitetshospitalet i Skejby ved Aarhus.

Det er projektudvikleren Casa, der har opført parkeringshusene som et OPP-samarbejde med Region Midtjylland, men nu indtræder Pensam altså som en mere langsigtet investor, oplyser Per Hansen, direktør i Casa Group, til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier