EjendomsWatch

Hotelejer: "Nu vil vi gerne være en landsdækkende hotelkæde"

Milling Hotels har nået målet om at eje til hoteller i Danmark inden 2020. Nu er målet at hotelkæden skal ind på det københavnske marked. (Opdateret.)

Jan og Dorte Milling, der står bag Milling Hotels. | Foto: PR.

Den fynske hotelkæde Milling Hotels vil være landsdækkende. Jan og Dorte Milling, der står i spidsen for det familieejede selskab, retter fokus mod Hovedstaden, efter parret har nået målet om, at kæden skulle eje ti hoteller inden 2020.

Det skriver Børsen.

"Dengang i 2010 syntes vi, at det var et sjovt udgangspunkt. Nu har vi gjort det. Nu vil vi gerne være en landsdækkende hotelkæde," siger Jan Milling, adm. direktør i Milling Hotels, til avisen.

Han uddyber, at det er nødvendigt at være til stede i København for at nå målet om at blive en landsdækkende kæde, men anerkender, at det københavnske marked er svært.

Jan Milling forventer en pris på ca. 1 mio. kr. pr. værelse og at der sandsynligvis går et par år, før hotelkæden kommer til at købe i København, da sådan en handel kræver en vis opsparing og omtanke, skriver Børsen.

Milling Hotels sidste opkøb var Hotel Ritz på Banegårdspladsen i Aarhus, som fandt sted tidligere i år. Derudover købte kæden to hoteller i Odense i slutningen af 2018.

Milling Hotels leverede i 2018 et årsresultat før skat på 15,5 mio. kr., hvilket er en lille nedgang fra 2017, hvor resultatet før skat landede på 17,5 mio. kr.

"Vi har lavet flere store investeringer i 2018, hvor vi blandt andet investerede i to nye hoteller, Mini 11 og Mini 19, i Odense, ligesom vi færdiggjorde vores nye konferencebygning samt opførte et orangeri med plads til 300 spisende gæster på Hotel park i Middelfart," udtaler Jan Milling i en pressemeddelelse fra Milling Hotels.

(Artiklen er opdateret kl. 10.30 med tal fra årsregnskabet.)

Milling Hotels køber Hotel Ritz i Aarhus

Milling Hotels køber to hoteller i Odense og vil have mere

Konkurrenter hilser nyt Odense-hotel velkommen 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier