EjendomsWatch

Wework køber milliardselskab for at styrke position

Wework køber Managed by Q, der udbyder rengøring og vedligehold, for at vinde muskler uden for den tabsgivende kerneforretning, skriver Financial Times. Selskabet har bl.a. Googles moderselskab som investor.

Wework køber Managed by Q. | Foto: PR.

Den amerikanske udbyder af kontorfællesskaber Wework har indgået en aftale om at købe selskabet Managed by Q, der udbyder rengøring af kontorer, vedligehold og it-personale.

Købet skal medvirke til at udbrede kompetencerne hos Wework, der gennem længere tid har tabt penge på kerneforretningen, skriver Financial Times.

"Eftersom vores platform for innovative arbejdstilbud fortsætter med at vokse, er Managed by Q den perfekte tilføjelse til den teknologi og de services, som Wework allerede leverer," siger Dave Fano, der har titlen chief growth officer i Wework, til mediet.

De økonomiske vilkår i aftalen er ikke offentliggjort, men Managed by Q blev i januar vurderet til 249 mio. dollar (ca. 1,7 mia. kr.). Gruppen har rejst 85 mio. dollar siden den blev grundlagt for fem år siden og bl.a. Googles moderselskab Alphabets venturekapital-arm GV og ejendomsudvikler Oxford Properties Group har skudt penge i selskabet.

Wework fordoblede sit tab i 2018 sammenlignet med året forinden til 1,9 mia. dollar med en omsætning på 1,82 mia. dollar. Det fremgik af Weworks seneste regnskab fra sidste uge, skriver Financial Times.

Wework har offentliggjort, at de vil træde ind på det svenske marked i 2019, og har tidligere kaldt Danmark et interessant marked for kontorfællesskaber.

Medie: Investorer klar med penge til tabsgivende Wework

Det går ned ad bakke for Weworks europæiske forretning

Colliers venter flere kontorhoteller i København

Wework er snart på vej til Danmark 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier