Medie: Investorer klar med penge til tabsgivende Wework

Japanske Softbank og en af bankens fonde med saudi-arabiske investorer bag er ifølge Financial Times i dialog om at investere yderligere 10 mia. dollar i Wework. Det kan udsætte en børsnotering og potentielt give Softbank kontrol over mere end halvdelen af aktierne i selskabet, lyder det.
Weworks hovedkontor i New York. | Foto: PR.
Weworks hovedkontor i New York. | Foto: PR.

Japanske Softbank og dens Vision Fund, der er bakket op af saudi-arabiske investorer, overvejer at investere yderligere 10 mia. dollar (cirka 64 mia. kr.) i den internationale udbyder af kontorfællesskaber Wework. Det skriver Financial Times.

Wework har lidt store tab i den seneste tid, og en kapitalindsprøjtning kan hjælpe forretningen og udsætte en børsnotering, fremgår det.

En person tæt på selskabet siger til avisen, at Wework har modtaget tilbud fra investeringsrådgivere om at børsnotere allerede i slutningen af 2019.

Softbank og Vision-fondens investering skal fases ind i løbet af to år, og afhængig af investeringens størrelse kommer Softbank til at blive storaktionær i Wework og får måske endda kontrol over mere end halvdelen af aktierne i selskabet, siger folk tæt på sagen ifølge avisen.

Alt imens fortsætter Weworks tab med at vokse som følge af selskabets fokus på aggressiv eksplansion, fremgår det.

I den første halvdel af 2018 mere end firedoblede Wework sit tab til 723 mio. dollar sammenlignet med samme periode sidste år.

Det går ned ad bakke for Weworks europæiske forretning

Sampension: Vi tør godt igen kigge på kontorejendomme

Colliers venter flere kontorhoteller i København

Wework er snart på vej til Danmark 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også