EjendomsWatch

Medie: Investorer klar med penge til tabsgivende Wework

Japanske Softbank og en af bankens fonde med saudi-arabiske investorer bag er ifølge Financial Times i dialog om at investere yderligere 10 mia. dollar i Wework. Det kan udsætte en børsnotering og potentielt give Softbank kontrol over mere end halvdelen af aktierne i selskabet, lyder det.

Weworks hovedkontor i New York. Foto: PR.

Japanske Softbank og dens Vision Fund, der er bakket op af saudi-arabiske investorer, overvejer at investere yderligere 10 mia. dollar (cirka 64 mia. kr.) i den internationale udbyder af kontorfællesskaber Wework. Det skriver Financial Times.

Wework har lidt store tab i den seneste tid, og en kapitalindsprøjtning kan hjælpe forretningen og udsætte en børsnotering, fremgår det.

En person tæt på selskabet siger til avisen, at Wework har modtaget tilbud fra investeringsrådgivere om at børsnotere allerede i slutningen af 2019.

Softbank og Vision-fondens investering skal fases ind i løbet af to år, og afhængig af investeringens størrelse kommer Softbank til at blive storaktionær i Wework og får måske endda kontrol over mere end halvdelen af aktierne i selskabet, siger folk tæt på sagen ifølge avisen.

Alt imens fortsætter Weworks tab med at vokse som følge af selskabets fokus på aggressiv eksplansion, fremgår det.

I den første halvdel af 2018 mere end firedoblede Wework sit tab til 723 mio. dollar sammenlignet med samme periode sidste år.

Det går ned ad bakke for Weworks europæiske forretning

Sampension: Vi tør godt igen kigge på kontorejendomme

Colliers venter flere kontorhoteller i København

Wework er snart på vej til Danmark

Forsiden lige nu

Ophævet kontrakt får Nordicom-topchef til at skyde tilbage mod Poul Erik Bech

Park Street Nordicom og Lea Ejendomspartner har ophævet samarbejdet og deler måske ikke længere opfattelse af, hvordan tilgangen til ejendomsadministration ser ud. Det siger Park Street Nordicoms topchef i en kommentar til EjendomsWatch efter torsdagens opsigtsvækkende opsigelse af aftalen om forvalte ejendomme for 2 mia. kr.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uenighed prægede nyhedsstrømmen i den forløbne uge, hvor både Nordicom og Lea Ejendomspartner samt Jeudan og PWC sluttede samarbejdet. EjendomsWatch leverede rigtig og ikke kopi-journalistik i form af interviews med hovedpersonerne samt egne nyheder om opkøb i Hørsholm, et milliardprojekt og nyt hotel i København og en udbyder af ejendomsprojekter med nye målsætninger.

Ny hotelkæde indtager København og går efter mindst 1000 værelser

Hollandske Citizen M har netop slået dørene op for sit nyeste hotel i Dagmarhus ved Rådhuspladsen. Det er den hollandske hotelkædes første stop i Skandinavien – men ikke det sidste. Jagten på mursten må dog aldrig gå på kompromis med kædens brand, og derfor har hollænderne også helt specifikke krav til beliggenhed og bygningens anatomi. EjendomsWatch har mødt en af medstifterne i den ekspansive Citizen M-kædes nye gemakker midt i København.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier