EjendomsWatch

Colliers venter flere kontorhoteller i København

I København vinder kontorhoteller frem, og der er potentiale for fortsat vækst, da især små virksomheder kan spare penge ved at leje sig ind i kontorhoteller frem for klassiske kontorlokaler. Det fremgår af en ny rapport fra Colliers.

Et af Weworks kontorfællesskaber i Seoul, Sydkorea. | Foto: PR.

Kontorhoteller bliver mere udbredt i de større danske byer, og især i København vinder de frem som følge af muligheden for økonomiske besparelser for helt små virksomheder. Det skriver erhvervsmægleren Colliers i en ny rapport, som offentliggøres torsdag.

"Vi forventer, at antallet og andelen af kontorhoteller fortsat vil stige i København og dermed nærme sig det niveau, som ses på de mere modne kontorhotelmarkeder," skriver Colliers i rapporten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier