EjendomsWatch

Byggesocietetet: Mipim skaffer investorer til Danmark – så husk at spytte i kassen

MIPIM 2019: Byggesocietetet stod endnu engang for at facilitere Greater Copenhagen-standen på verdens største ejendomsmesse, Mipim. Formålet var at skabe opmærksomhed omkring Danmark, og trods udfordringer med at skaffe finansiering vil organisationen også stå for standen i 2020, lyder det.

Omkring 600 fra den danske ejendomsbranche tog afsted på dette års Mipim. | Foto: PR

På dette års Mipim i det sydfranske Cannes har interesse- og netværksorganisation Byggesocietetet stået for Greater Copenhagen-standen, hvorfra de danske aktører har haft en platform til at repræsentere sig for omverdenen.

Formålet med indsatsen er at skaffe udenlandsk kapital til den danske byggebranche.

"Målet er klart. Vi vil tiltrække udenlandske investorer – ikke bare til hovedstaden, men til hele landet. Og selvom vi oplever en stor interesse for København, så er vi i benhård konkurrence med mange andre europæiske storbyer, der sætter alle sejl til for at tiltrække opmærksomhed og – på længere sigt – kapital. Vi skal med andre ord stå rigtig tidligt op, hvis København skal fremstå ligeså attraktiv som eksempelvis Stockholm, der lige nu brander sig som Skandinaviens hovedstad," udtaler Tony Christrup, landsformand for Byggesocietetet, i en pressemeddelelse.

Hvis det står til Tony Christrup skal der yderligere støtte til den danske stand, end der har været i år.

"Vores største udfordring i forbindelse med årets Mipim-besøg har ubetinget været finansieringen. Vi har bogstavelig talt måttet stemme dørklokker for skaffe den nødvendige finansiering i år og gudskelov lykkedes det med branchens opbakning," udtaler landsformanden i meddelelsen.

Tony Christrup understreger, at Byggesocietetet vil stå for standen igen i 2020. Han håber på, at flere danske aktører vil støtte op om standen, også aktører uden for hovedstadsområdet.

"Mipim er en enestående mulighed for at tage pulsen på den internationale byggeri- og ejendomsscene. Her kan du for alvor videndele og netværke med samtlige frontløbere i branchen – danske såvel som udenlandske," udtaler han i meddelelsen.

Aalborg-borgmester er opløftet over investor-interessen på ejendomsmesse

Frank Jensen om indgreb mod moderniseringer: Hurtig afklaring vigtigt

Cobblestone-direktør før Mipim: "Det er utrolig hårdt arbejde" 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier