EjendomsWatch

Frank Jensen om indgreb mod moderniseringer: Hurtig afklaring vigtigt

MIPIM 2019: Københavns overborgmester er enig med sit parti i, at der skal kigges på boligreguleringslovens paragraf 5, stk. 2. Men det er vigtigt, at der kommer en hurtig afklaring, så de udenlandske investorer ikke bliver skræmt væk, siger han til EjendomsWatch.

Frank Jensen, overborgmester i København og formand for Greater Copenhagen. | Foto: Stine Bidstrup.

CANNES – Det er vigtigt, at der kommer en hurtig afklaring af, hvordan reguleringen inden for boligmodernisering kommer til at se ud i fremtiden, hvis det ikke skal gå ud over udenlandske investorers lyst til at købe ind i danske mursten.

Det siger Københavns overborgmester Frank Jensen (S), da EjendomsWatch fanger ham under årets Greater Copenhagen-investorbrunch for godt 50 inviterede gæster på verdens største ejendomsmesse, Mipim.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier