EjendomsWatch

Gefion-direktør: Vi vil på børsen af lyst – ikke af nød

Ejendomsudvikleren Gefion Group forsøger igen at skyde genvej til en børsnotering ved at overtage kontrollen med Victoria Properties og dermed få adgang til ejendomme, der kan skaffe et cashflow. Men årsagen er ikke mangel på løbende likviditet. Det er blot rettidig omhu, siger Gefions adm. direktør og medejer til EjendomsWatch.

Gefion Groups adm. direktør Thomas Færch (forrest) og udviklingsdirektør Henrik Nissen. | Foto: PR

"Jeg tror heller ikke, luderne sælger deres krop på grund af liderligheden, men fordi de er nødt til det. Det samme tror jeg om jer," sagde den tidligere fodboldtræner Richard Møller Nielsen engang til pressen.

Men hos Gefion Group handler det absolut ikke om, at man er presset til at skulle på børsen og dermed få adgang til trykke egne penge, når man nu forsøger at overtage kontrollen med det allerede børsnoterede Victoria Properties.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier