EjendomsWatch

Goldschmidt: "Jeg kommer sgu aldrig til at gå på pension"

Københavns rigeste ejendomsmatador, 62-årige Mikael Goldschmidt, har definitivt droppet planerne om at gå på pension. Fokus er imidlertid flyttet fra København til Hillerød, hvor Goldschmidt om få uger tager hul på et stort byggeprojekt.

Foto: Jyllands-Posten/Peter Nørby

Ejendomsmilliardæren Mikael Goldschmidt har ingen planer om at gå på pension, fastslår han i et interview med Berlingske:

"Jeg kommer sgu aldrig til at gå på pension, for jeg dur ikke til det. Jeg er sikker på, at den dag, hvor jeg føler, at nu er jeg ikke skarp mere, nu bidrager jeg ikke til fællesskabets resultater, så vil jeg sende nogle andre på banen," siger han til Berlingske.

Det københavnske ejendomsmarked har den 62-årige Goldschmidt imidlertid vendt blikket væk fra de seneste år, hvor udenlandske investorer for alvor har fået øjnene op for den danske hovedstad.

Mens Mikael Goldschmidt venter og ser, om markedet køler ned, når de i hans optik kortsigtede investorer fra udlandet på et tidspunkt trykker på knappen og rykker videre, er hans fokus lige nu rettet mod Hillerød. Her tager ejendomsmatadoren om få uger det første spadestik til en ny bydel i Hillerød, som skal huse 3.000 indbyggere, fortæller han til Berlingske.

Ny dansk ejendomsfond foretager sit første opkøb

Husker du maj? Der var travlhed på byggepladserne

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier