EjendomsWatch

Hoteldirektør får tre år mere som formand for Visitdenmark

Allan L. Agerholm, adm. direktør i BC Hospitality Group, er blevet genudpeget som formand for Visitdenmark af erhvervsminister Rasmus Jarlov (K).

Agerholm, adm. direktør i BC Hospitality Group, er blevet genudpeget som formand for Visitdenmark. | Foto: Betina Garcia/Ritzau Scanpix

Allan L. Agerholm, der er topchef i BC Hospitality Group, skal fortsat være reklamesøjle for dansk turisme de kommende tre år.

Han er nemlig blevet genudpeget som formand for Visitdenmark af erhvervsminister Rasmus Jarlov (K).

"Stor tak til erhvervsministeren og nomineringskomiteen for at sammensætte et hold af stærke kompetencer inden for turisme og digital markedsføring og kommunikation. Turismen er i global vækst, og fremtiden er spændende og giver store muligheder for yderligere vækst i turismen til Danmark og dermed skabe flere arbejdspladser i hele landet," lyder det fra Allan L. Agerholm i en pressemeddelelse, som fortsætter:

"Vi ved, at den internationale konkurrence er hård, men vi glæder os til at trække i arbejdstøjet og give vores konkurrenter kamp til stregen."

BC Hospitality Group er selskabet bag bl.a. Bella Center i København, Hotel Crowne Plaza og Mariott i København.

Allan L. Agerholm er kendt for at være aktiv i den politiske debat. Han har blandt andet tidligere bakket op om Venstres synspunkt fra valgkampen i 2015 om, at det for mange danskere ikke kan betale sig at arbejde.

Rasmus Jarlov glæder sig over, at Allan L. Agerholm vil tage en ekstra tjans som formand for Visitdenmark.

"Visitdenmarks internationale markedsføring af Danmark er vigtig for, at dansk turisme klarer sig godt i den internationale konkurrence. Jeg er derfor glad for, at Allan L. Agerholm forsætter som formand for Visitdenmark, og at vi har en ny bestyrelse på plads med både friske og erfarne kræfter til at lede Visitdenmark," udtaler Rasmus Jarlov i en pressemeddelelse.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie PolicyWatch.)

Bella Centers nye kongreshal kæmper med finansieringen

Investor vil erstatte koncertstedet Forum med boliger

Bella Center vil bygge til med Nordeuropas største kongressal 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier