EjendomsWatch

Jeudan løfter indtjeningen

Det børsnoterede ejendomsselskab vokser på både top- og bundlinje i det seneste regnskab.

Per W. Hallgren, adm. direktør i Jeudan. | Foto: PR / Jeudan

Jeudan fastholder forventningerne til 2018 og ser fortsat en nettoomsætning på 1,5 mia. kr., samt et resultat før kurs- og værdireguleringer (EBVAT) i niveauet 650 mio. kr.

Det fremgår af selskabets regnskab for tredje kvartal af 2018.

Jeudan kom ud af de første tre kvartaler med pæn vækst i såvel omsætning som indtjening.

Omsætningen steg med 25 pct. til 1211 mio. kr. fra 965 mio. kr., mens driftsresultatet, EBIT, blev løftet med 11 pct. til 638 mio. kr. fra 577 mio. kr. Resultatet før kurs- og værdireguleringer, EBVAT, som også er den linje i regnskabet, ejendomskoncernen kommer med forventninger til, steg til 508 mio. kr. fra 462 mio. kr.

"Vores regnskab for de første tre kvartaler i 2018 viser en vækst i resultatet før kurs- og værdireguleringer på 10 pct. i forhold til samme periode sidste år. Det forlænger den linje, som Jeudan har fulgt i en lang årrække på grundlag af en konsekvent og robust strategi, og det underbygger vores forventninger om en positiv udvikling i EBVAT i 2018 til mere end 650 mio. kr., svarende til mere end 10 pct. af egenkapitalen," siger adm. direktør Per W. Hallgren ifølge regnskabet.

Jeudan havde i årets første ni måneder negative kurs- og værdireguleringer på 29 mio. kr. mod et plus på 102 mio. kr. i samme periode året før.

På bundlinjen blev det til et overskud på 373 mio. kr. mod et plus på 438 mio. kr. i samme periode året før.

Jeudan-direktør forudser udfladning på ejendomsmarkedet

Jeudan-topchef ser muligheder i statens udflytninger

Jeudan efter halvårsfremgang: Løfter indtjeningsforventning 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier