Jeudan efter halvårsfremgang: Løfter indtjeningsforventning

Ejendomsselskabet vil fortsat have en forsigtig risikoprofil med fokus på København, siger adm. direktør Per W. Hallgren i forbindelse med halvårsregnskabet.
Foto: PR
Foto: PR
AF RITZAU FINANS

Ejendoms- og servicevirksomheden Jeudan, som driver større kontor-, bolig- og detailejendomme i København, kan glæde sig over pæn fremgang i såvel omsætning som indtjening i første halvår.

Resultatet før kurs- og værdireguleringer (EBVAT), der er den post, som selskabet udmelder resultatforventninger til, voksede i første halvår med 13 pct. på årsbasis til 341 mio. kr.

På baggrund af udviklingen opjusterer Jeudan forventningerne til hele 2018, hvor selskabet nu et resultat (EBVAT) på "mere end" 650 mio. kr. mod en tidligere forventning om et resultat i niveauet 650 mio. kr.

Omsætningen ventes fortsat at lande omkring 1,5 mia. kr., efter at første halvår bød på en omsætning på 813 mio. kr. mod 629 mio. kr. i første halvår sidste år.

Ifølge selskabets adm. direktør, Per W. Hallgren, bekræfter regnskabet en stabil fremgang, og "det underbygger vores forventninger om en positiv udvikling".

"Vi har noteret, at der i ejendomsmarkedet er stigende interesse for investering i dels en øget geografisk spredning, dels en øget spredning på segmenter. I Jeudan fastholder vi en forsigtig risikoprofil med fokus på København og samtidig fortsat et højt afkastkrav til egenkapitalen," lyder det desuden fra direktøren i regnskabet.

En negativ regulering af finansielle gældsforpligtelser i halvåret på 85 mio. kr. mod en positiv regulering på 125 mio. kr. i samme periode sidste år ramte bundlinjen, som i første halvår faldt til 65 mio. kr. fra 228 mio. kr. i samme periode sidste år.

Jeudan-ejer udskifter direktør for tabsgivende hotel

Jeudan-direktør: Branchen mangler folk — flere må hjælpe til med løsninger

Jeudan vil investere 1,6 mia. kr. i PWC-domicil

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også