EjendomsWatch

Sampension køber 121 lejligheder for trecifret millionbeløb i Roskilde

Projekt- og ejendomsudviklingsselskabet FB Gruppen sælger ejendomsprojekt til pensionsselskabet Sampension, som dermed gør sit indtog i den sjællandske by Roskilde.

Illustration af ejendommen, der er ved at blive bygget i Roskilde på adressen Ved Ringen. Foto: PR

Sampension køber en ejendom med 121 lejligheder, der er under opførelse i den sydlige del af Roskilde, tæt på byens centrum.

Det skriver pensionsselskabet i en pressemeddelelse.

Sælger er projekt- og ejendomsudviklingskoncernen FB Gruppen, og overtagelsen er aftalt til 1. december 2019, hvor ejendommen forventes klar til indflytning.

Prisen er et trecifret millionbeløb.

"Roskilde er Danmarks 10. største by og er en veletableret handels- og universitetsby med en forventet befolkningstilvækst frem mod 2028 på 6,4 procent, hvilket ligger pænt over landsgennemsnittet. Sammenholdt med en moderat byggeaktivitet forudser vi et stigende behov for nye boliger i området både på kort og mellemlangt sigt," udtaler Henrik Olejasz Larsen, investeringsdirektør i Sampension, i meddelelsen.

Købet er pensionskassens første i Roskilde.

Ejendommen opføres på adressen Ved Ringen 3-17, og lejlighederne vil blive lejet ud. Det samlede beboelsesareal i ejendommen er på knap 9000 kvm, oplyser Sampension.

Ejendommen opføres som fire sammenhængende bygninger med fire til fem etager. Der kommer også til at være en parkeringskælder med 57 pladser samt knap 100 p-pladser i åben terræn.

Sampension stiller sig forrest i køen til at udvikle Refshaleøen for milliarder

Sampension: Vi tør godt igen kigge på kontorejendomme

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier