EjendomsWatch

Dades' jagt på en partner er snævret ind til én bejler

Uret tikker for Dades, som det seneste år har søgt mulige medejere til sin portefølje af butikscentre. En bred portefølje har tvunget Dades til at overveje alternative løsninger, som blandt andet går ud på at sælge forskellige bidder af enkelte centre til forskellige investorer, siger bestyrelsesformand Steen Parsholt til EjendomsWatch.

Steen Parsholt, bestyrelsesformand i Dades. | Foto: PR / Dades

Ejendomsselskabet Dades har indsnævret feltet af mulige medejere til porteføljen af butikscentre til én potentiel køber. På samme tid arbejder selskabet med en anden model.

Den omhandler enkeltcentre og potentielt flere forskellige investorer, hvilket adskiller sig fra selskabets oprindelige ønske om én medejer til den samlede portefølje på 12 butikscentre, der har en værdi af ca. 8 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier