EjendomsWatch

Dades køber 100 lejeboliger i Hillerød

Ejendomsselskabet har investeret i et boligprojekt i den nordsjællandske by, hvor der over de kommende to år opføres 100 nye boliger i bymidten.

Foto: PR-visualisering.

Dades overtager 100 nye lejeboliger i centrum af Hillerød, når boligerne står klar i begyndelsen af 2020. Det skriver ejendomsselskabet i en pressemeddelelse.

Den nye bebyggelse ligger tæt på Frederiksborg Slot og får navnet Slotsengen. Projektet består af ni huse i tre til fem etager, og boligerne varierer i størrelse mellem 65 og 120 kvm. Derudover indgår 65 tilhørende parkeringspladser.

"Vi ser frem til at investere i endnu et attraktivt boligprojekt i Hillerød, og glæder os over at være med til at udvikle Hillerøds bymidte. Slotsengen bliver et flot og varieret byggeri, der vil fremstå som en integreret del af det gamle Hillerød," udtaler Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades, i meddelelsen.

Dades overtager ejendommene for en uoplyst sum som et nøglefærdigt projekt fra sælgerne Adapter ApS og G.V.L. Holding, der er ejet af Allan Pagh Hansen, i begyndelsen af 2020.

De nye boliger er tegnet af arkitekt Claus Bjarrum og videreudviklet med projektforslag af Arkitema Architects. Newsec Datea vil stå for udlejning og administration af de kommende boliger, fremgår det.

Dades mister Nykredit som lejer: "Vi får flere muligheder at vælge imellem" 

Balder bygger 127 boliger i Hillerød

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier