EjendomsWatch

Bonava-direktør skifter til Elf Development

Peter Riber skal udrulle en plan for yderligere vækst i organisation og projektpipeline, lyder det.

Foto: PR.

47-årige Peter Riber tiltræder 1. december som ny udviklingsdirektør i projektudvikleren Elf Development.

Som direktør for udvikling får Peter Riber det overordnede ansvar for alle Elf Developments projekter i Danmark og Sverige og bliver desuden ansvarlig for udrulningen af en plan for yderligere vækst af udviklingsorganisation og projektpipeline, fremgår det.

"Stærke udviklingskompetencer er en af hjørnestenene i Elf Development, og jeg er derfor glad for, at det er lykkedes at tiltrække en så erfaren og kompetent profil som Peter Riber. Sammen med resten af vores team kommer han til at stå i spidsen for at udvikle nye byområder i høj kvalitet," siger Ludvig Find, adm. direktør og ejer af Elf Development.

Elf Development udvikler store komplekse byområder på typisk 500-1000 boliger ad gangen, og er blandt andet kendt for udviklingen af Irmabyen, Amager Strand og boligkvarterer i Herlev.

Selv betegner Peter Riber i meddelelsen Elf som en solid aktør og en dynamisk virksomhed med en struktur, som giver fleksibilitet i udviklingen af de enkelte projekter.

"Elf har samtidig et team, som jeg kan konstatere præsterer utroligt godt, og jeg har erfaring med kontrolleret vækst fra både mit nuværende og tidligere job. Sammen har vi alle muligheder for at løfte de ambitioner, Elf har for de kommende år," siger han og varsler en udbygning af organisationen "inden for kort tid."

Elf Development tredobler top- og bundlinje og venter fortsat fremgang

Trecifret millionhandel sikrer ejendomsinvestor hurtig gevinst

Elf Development tager hul på ny bydel i Lyngby

Hollandsk storbank bag trecifret millioninvestering i udviklingsprojekt i Rødovre

Forsiden lige nu

Ophævet kontrakt får Nordicom-topchef til at skyde tilbage mod Poul Erik Bech

Park Street Nordicom og Lea Ejendomspartner har ophævet samarbejdet og deler måske ikke længere opfattelse af, hvordan tilgangen til ejendomsadministration ser ud. Det siger Park Street Nordicoms topchef i en kommentar til EjendomsWatch efter torsdagens opsigtsvækkende opsigelse af aftalen om forvalte ejendomme for 2 mia. kr.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uenighed prægede nyhedsstrømmen i den forløbne uge, hvor både Nordicom og Lea Ejendomspartner samt Jeudan og PWC sluttede samarbejdet. EjendomsWatch leverede rigtig og ikke kopi-journalistik i form af interviews med hovedpersonerne samt egne nyheder om opkøb i Hørsholm, et milliardprojekt og nyt hotel i København og en udbyder af ejendomsprojekter med nye målsætninger.

Ny hotelkæde indtager København og går efter mindst 1000 værelser

Hollandske Citizen M har netop slået dørene op for sit nyeste hotel i Dagmarhus ved Rådhuspladsen. Det er den hollandske hotelkædes første stop i Skandinavien – men ikke det sidste. Jagten på mursten må dog aldrig gå på kompromis med kædens brand, og derfor har hollænderne også helt specifikke krav til beliggenhed og bygningens anatomi. EjendomsWatch har mødt en af medstifterne i den ekspansive Citizen M-kædes nye gemakker midt i København.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier