EjendomsWatch

Bonava-direktør skifter til Elf Development

Peter Riber skal udrulle en plan for yderligere vækst i organisation og projektpipeline, lyder det.

Foto: PR.

47-årige Peter Riber tiltræder 1. december som ny udviklingsdirektør i projektudvikleren Elf Development.

Som direktør for udvikling får Peter Riber det overordnede ansvar for alle Elf Developments projekter i Danmark og Sverige og bliver desuden ansvarlig for udrulningen af en plan for yderligere vækst af udviklingsorganisation og projektpipeline, fremgår det.

"Stærke udviklingskompetencer er en af hjørnestenene i Elf Development, og jeg er derfor glad for, at det er lykkedes at tiltrække en så erfaren og kompetent profil som Peter Riber. Sammen med resten af vores team kommer han til at stå i spidsen for at udvikle nye byområder i høj kvalitet," siger Ludvig Find, adm. direktør og ejer af Elf Development.

Elf Development udvikler store komplekse byområder på typisk 500-1000 boliger ad gangen, og er blandt andet kendt for udviklingen af Irmabyen, Amager Strand og boligkvarterer i Herlev.

Selv betegner Peter Riber i meddelelsen Elf som en solid aktør og en dynamisk virksomhed med en struktur, som giver fleksibilitet i udviklingen af de enkelte projekter.

"Elf har samtidig et team, som jeg kan konstatere præsterer utroligt godt, og jeg har erfaring med kontrolleret vækst fra både mit nuværende og tidligere job. Sammen har vi alle muligheder for at løfte de ambitioner, Elf har for de kommende år," siger han og varsler en udbygning af organisationen "inden for kort tid."

Elf Development tredobler top- og bundlinje og venter fortsat fremgang

Trecifret millionhandel sikrer ejendomsinvestor hurtig gevinst

Elf Development tager hul på ny bydel i Lyngby

Hollandsk storbank bag trecifret millioninvestering i udviklingsprojekt i Rødovre  

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Lokal udviklers køb af Svendborg-ejendom optræder på dagens liste. Oversigten over de i alt to handler bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier