Newsec Datea lander aftale med Dades om administration af 1 mio. kvm ejendomme

Ejendomsforvalteren Newsec Datea har indgået en ny aftale med ejendomsselskabet Dades om at forvalte en portefølje på godt 1 mio. kvm. Dermed fortsætter Dades med at benytte sit tidligere datterselskab.
Newsec Datea skal fortsat stå for administrationen af Dades' ejendomsportefølje. | Foto: Colourbox.
Newsec Datea skal fortsat stå for administrationen af Dades' ejendomsportefølje. | Foto: Colourbox.

Newsec Datea har indgået en ny kontrakt om full service- ejendomsadministration med ejendomsinvesteringsselskabet Dades. Aftalen er en af Danmarks største målt på antal kvm, skriver Newsec Datea i en pressemeddelelse.

Dermed skal Newsec Datea fortsat stå for administrationen af Dades' samlede ejendomsportefølje på godt 1 mio. kvm, fremgår det. Selskabet overtog administrationen, da svenske Newsec købte administrationsselskabet Datea af netop Dades i 2017.

"Vi er glade for at kunne fortsætte det gode samarbejde med Dades i en ny konstellation. På baggrund af Newsecs opkøb af Datea sidste år har der været behov for at gennemgå og genforhandle alle detaljer i samarbejdet og indgå en ny aftale, som afspejler det nye forhold mellem Newsec Datea og Dades," siger Thomas Kempf, adm. direktør i Newsec Datea, i meddelelsen.

Ifølge Newsec Datea er det en langsigtet kontrakt.

Den nye aftale omfatter samtlige services, som Newsec Datea tilbyder, fremgår det. Herunder ejendomsadministration, asset management og udlejning til drift og vedligehold, projektering og bygherrerådgivning samt juridisk rådgivning.

Den nye administrationskontrakt, som flere medarbejdere fra både Newsec Datea og Dades har været involveret i arbejdet med, er indgået pr. 1. oktober, fremgår det.

"Vi er meget tilfredse med den nye aftale med Newsec Datea," siger Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades, i meddelelsen og fortsætter:

"Under forhandlingerne har vi vendt hver en sten i vores samarbejde, og det har været en værdiskabende proces for begge virksomheder. Resulatet er blevet en dynamisk og langtidsholdbar aftale, som begge parter kan være stolte af."

Newsec købte Datea af Dades i august 2017, og Newsec Datea har siden stået for Newsecs Property Asset Management-forretning i Danmark.

For nylig blev Aarhus-baserede Salling Ejendomsadministration også en del af Newsec Datea.

Ejendomsadministrator siger farvel efter 71 år: "Mindre virksomheder vil få det svært"

Newsec køber endnu en ejendomsadministrator 

Ny topchef på plads i Newsec Datea

Ny direktion skal klargøre Dades til mulig milliardhandel

Datea solgt til Newsec 

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også