EjendomsWatch

Ny Newsec Datea-chef: "Jeg agter ikke at lægge ud med store taler fra balkonen"

Thomas Kempf lægger ikke skjul på, at han er ny i trafikken, når det gælder ejendomsadministration og -forvaltning. Med i kraft af solide it-kundskaber og tydelig respekt for kolleger med stor faglighed skal der sættes fart på Newsec Dateas vækststrategi, siger han og bestyrelsesformand Björn Lindeborg i et interview med EjendomsWatch på dagen for hans udnævnelse til topchef.

Thomas Kempf er ny adm. direktør hos Newsec Datea. | Foto: PR.

LYNGBY — Det er tre måneder siden, at EjendomsWatch sidst var på besøg. Dengang var anledningen den foregående afsked med topchef Flemming Engelhardt, der sammen med 27 medarbejdere i organisationen forlod Newsec Datea-hovedsædet i Lyngby.

Der var brug for en anden profil i rollen som adm. direktør, lød det fra bestyrelsesformand Björn Lindeborg, der sammen med bestyrelsens næstformand Jesper Lok har ageret interimledelse siden da.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier