Ejendomsforeningen Danmark henter ny talsmand på Københavns Rådhus

Nyansat kommunikationschef får konkret opgave med at opbygge en helt ny analyseenhed. Med i bagagen er erfaring med strategisk kommunikation fra både Finansministeriet og Københavns Rådhus.
Søren Gregersen skifter fra Københavns Rådhus til Ejendomsforeningen Danmark. | Foto: PR.
Søren Gregersen skifter fra Københavns Rådhus til Ejendomsforeningen Danmark. | Foto: PR.

48-årige Søren Gregersen er fra 1. november ny kommunikationschef i Ejendomsforeningen Danmark, der er talerør for ejere og administratorer af fast ejendom.

Han har erfaring fra både Københavns Kommune og Finansministeriet.

"Søren Gregersen begynder 1. november i ejendomsforeningen med det klare mål at styrke den politiske interessevaretagelse og kommunikationen med omverdenen," skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Søren Gregersen har arbejdet med strategisk kommunikation og presse i centrale ministerier på Slotsholmen, i Folketinget, i interesseorganisationer og siden 2013 som kommunikationschef for Københavns Kommune.

"I Ejendomsforeningen Danmark skal han blandt andet være primus motor for at udvikle foreningens kommunikations- og pressearbejde, opbygge en ny politik- og analyseenhed samt skabe en ny visuel identitet," lyder det.

"I Ejendomsforeningen Danmark er vi i gang med en række strategiske tiltag frem mod 2021, der skal sikre, at vi bliver en mere synlig, aktiv og moderne erhvervsorganisation. Vi skal blive bedre til at få fortalt om alle vores styrker og muligheder som branche. Jeg er sikker på, at Søren er den rette til at opbygge en stærk kommunikationsplatform, som kan bidrage til at styrke foreningens politiske mål," siger Jannick Nytoft, adm. direktør i Ejendomsforeningen Danmark, i meddelelsen.

Selv siger Søren Gregersen om skiftet:

"De danske ejendomme er en grundpille i dansk økonomi og gemmer på masser af fortællinger, som vi skal ud med. Jeg har fået en unik mulighed for at opbygge en helt ny enhed, der skal styrke Ejendomsforeningen Danmarks politiske synlighed og videreudvikle presse- og kommunikationsarbejdet. Det tilbud kunne jeg ikke sige nej til, selvom jeg har været utroligt glad for at arbejde på Københavns Rådhus," siger Søren Gregersen, der er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus.

Ejendomsinvestorer forventer faldende afkast frem til 2020

Ejendomsveteran stopper som europæisk lobbyist

Ejendomsforeningen Danmark får ny underdirektør

Ejendomsbranchen går sammen om øget gennemsigtighed 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Visualisering af første fase af Coop Byen. | Foto: PR-visualisering / Arkitema

Coop sælger fra for milliardbeløb