EjendomsWatch

Ejendomsveteran stopper som europæisk lobbyist

John R. Frederiksen går af som præsident for sammenslutningen European Property Federation (EPF). Tidligere i år stoppede han som bestyrelsesformand for Ejendomsforeningen Danmark efter 16 år på posten.

John R. Frederiksen forlod tidligere i år posten som bestyrelsesformand for Ejendomsforeningen Danmark, der er talerør for ejere og administratorer af fast ejendom. Foto: Sara Galbiati

John R. Frederiksen stopper som præsident for sammenslutningen European Property Federation (EPF), der varetager interesserne for ejendomsejere i EU.

Det oplyser EPF i en pressemeddelelse.

Det sker få måneder efter, den 70-årige ejendomsveteran forlod posten som bestyrelsesformand for Ejendomsforeningen Danmark efter 16 år ved roret.

Hans afløser er rumæneren Liviu Tudor, der på et møde i Göteborg blev valgt som ny præsident for EPF.

"Liviu Tudor er meget kvalificeret til at lede EPF’s indsats med at konsolidere og fremtidssikre EU’s indre marked for ejendomsbranchen. Ud over hans personlige kvaliteter og fremragende baggrund er valget af Liviu Tudor en anerkendelse af en øget europæisk og international tiltrækningskraft på det rumænske ejendomsmarked," siger John R. Frederiksen i pressemeddelelsen.

John R. Frederiksen har været præsident for EPF siden 2008.

Formand for Ejendomsforeningen Danmark stopper

Deas-direktør ny formand i Ejendomsforeningen Danmark

Formand efter direktørfyring: "Torben har gjort det godt, men..."

F

Forsiden lige nu

Elevator-millionær sælger ud: "Jeg runder 75 næste gang"

12 sjællandske udlejningsejendomme bliver nu sendt på markedet af sønderjysk investor med mursten for et trecifret millionbeløb. Nødlidende ejendomme, hvor stumperne er blevet overtaget, har stille og roligt opbygget porteføljen, siger han til EjendomsWatch.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Konsolideringen blandt administratorer fortsatte i den forløbne uge, da Administrea og Salling Ejendomsadministration fik nye ejere hos 360 North og Newsec Datea. I København købte Aberdeen Standard 106 boliger af Pensam, mens entreprenørkoncern MT Højgaard måtte nedjustere efter tabt voldgift.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier