EjendomsWatch

Rift om børsnoteret ejendomskoncept: Aktier for to mia. kr. solgt på en måned

Bankinvest er overvældet over interessen for et nyt koncept til børsnoterede ejendomsaktier. Det er reelt en obligation bygget af mursten, men pakket ind i en aktie, som sælges på en børs til almindelige danskere, forklarer investeringsdirektør til EjendomsWatch. Selskabet er klar på at udstede ejendomsaktier for endnu en milliard, hvis altså PFA Pension vil sælge.

Andrea Panzieri, investeringsdirektør i Bankinvest og BI Asset Management Fondsmæglerselskab. | Foto: PR

I maj lancerede kapitalforvalteren Bankinvest et nyt ejendomsprodukt til helt almindelige privatkunder. En måned senere kunne man melde udsolgt. Ejendomme til en værdi af to mia. kr. var afhændet til 12.000 investorer – noget der kom kraftigt bag på idemanden bag konceptet Andrea Panzieri.

Han er investeringsdirektør i Bankinvest, og sammen med direktionen ville han gøre det muligt for almindelige investorer og ikke bare velhavere at investere indirekte i fast ejendom – men uden den lange binding.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Lokal udviklers køb af Svendborg-ejendom optræder på dagens liste. Oversigten over de i alt to handler bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier