Airbnb vil tilbyde mødefaciliteter i Danmark

Udlejningstjenesten Airbnb går ind i andre forretningssegmenter. Et af områderne bliver lokaler til møder.
Foto: PR/Airbnb
Foto: PR/Airbnb

Den velkendte overnatningstjeneste Airbnb vil udvide sine forretningsaktiviteter – også i Danmark.

Det skal ske igennem undermærket Airbnb for Work, hvor planen er at udvide med services inden for teambulding (Airbnb Experiences) og mødefaciliteter (Airbnb Homes), skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Over 700.000 virksomheder verden over er allerede tilmeldt Airbnb for Work til at bestille forretningsrejser igennem, og de får nu mulighed for at booke meget andet.

Via Airbnb for Work skal det fremover være muligt at booke både overnatningsmuligheder, teambuilding-oplevelser og mødefaciliteter, lyder det.

"Sterile konferencerum og hvidmalede mødelokaler er aldrig motiverende og er bestemt ikke med til at fremme kreativiteten. Folk har brug for mere end whiteboards og post-it-noter. En Gallup-undersøgelse viser, at ansatte, som bruger 60-80 procent af deres arbejdstid væk fra kontoret, har et højere niveau af engagement," skriver Airbnb i meddelelsen.

Man kan tilmelde sig den nye platform som vært og derved tilbyde, at andre kan booke ens hjem til events, fokusmøder og ideudvikling. Området vil så være udstyret med relevant udstyr såsom wi-fi, automatisk check-in, printeradgang o.l.

Den nye teambuilding-ydelse vil fremover være mulig i over 800 byer. Præcis hvor mange byer Airbnb's mødeservice skal være tilgængelig i, nævnes ikke.

Forbrugerombudsmand: Airbnb skal rette ind

Ejendomsforeningen: Airbnb-aftale vil give skævvridning

Ny aftale skal bremse skattefri Airbnb-udlejning

900.000 gæster brugte Airbnb i Danmark sidste år

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også