Internationale hotelkæder indtager i stor stil København

Inden for to år vil seks nye hotelkæder se dagens lys herhjemme. Risiko for overkapacitet, advarer branchekyndig.
Foto: PR / Comwell
Foto: PR / Comwell

Danmark og i særdeles hovedstaden er for alvor kommet på landkortet hos de internationale hotelkæder. Hele seks af dem åbner over de kommende to år hoteller herhjemme, skriver Berlingske på baggrund af en optælling fra brancheorganisationen Horesta.

"Danmark er kommet på verdenskortet på en helt anden måde. Herunder som et attraktivt land at investere i og drive forretning i. Det er fordi, de kan se den vækst, som vi har haft de seneste syv år og også forventer at have fremadrettet," siger Katia Østergaard, direktør for Horesta til avisen.

Blandt de kæder, der allerede har eller er på vej til at se dagens lys i Danmark, er Clarion i Københavns Lufthavn, Citizen M ved Rådhuspladsen, Hilton i centrum af byen, mens Radisson Red åbner i Aarhus. Planerne har tidligere været omtalt af EjendomsWatch.

Også det Mariott-ejede Moxy Hotel er på vej med danske Core Hospitality som forpagter, og her siger adm. direktør Peter Haaber, at den udenlandske interesse for at investere i København har ændret sig markant, og at der i en periode nok vil være overkapacitet – uden at det afskrækker ham fra nye projekter, siger han til Berlingske.

Ny Hilton-hotelkæde får navn der smager af genbrug

Ny international hotelkæde slår dørene op i Danmark

Norsk hotelmilliardær har planerne for nybyggeri ved Københavns Lufthavn på plads

Hilton bliver den nye beboer i Nordeas gamle hovedsæde 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også