EjendomsWatch

Usikkerhed om københavnsk madmarkeds overlevelse

Det københavnske madmarked Westmarket fik et underskud på 37 mio. kr. i 2017, og der er ifølge regnskabet ikke sikret likviditet frem til årsskiftet.

Westmarkets indgang på Vesterbro i København. | Foto: /ritzau/Finn Frandsen

Penge, stadeholdere og gæster forsvinder fra det københavnske madmarked Westmarket, skriver Berlingske.

I det senese årsregnskab er underskuddet efter skat øget fra 275.000 kr. i 2016 til 37 mio. kr. i 2017, og da Berlingske forleden besøgte markedet, var kun fire boder åbne.

Ved regnskabsaflæggelsen i juni var der endnu ikke sikret likviditet til, at selskabet kan fortsætte frem til årsskiftet, fremgår det af ledelsesberetningen. Og i revisionspåtegningen fremgår det, at revisoren ikke er blevet overbevist om, at ledelsen kan skaffe den nødvendige kapital.

Det ambitiøse madmarked beliggende i en arkade på Vesterbrogade har halvandet år på bagen. Den reelle ejer beskrives som Anders Rosenbjerg Hansen med en ejerandel på 45 pct. Der er skiftet ud på både formandpost og direktørpost, så Tivolis tidligere økonomidirektør Claus Dyhr Christensen er formand og Steen Ordell Guldbrand Jensen er direktør, fremgår det af regnskabet.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Butikker i nyt fødevaremarked lukker ned

Konkurrencen blandt Københavns madmarkeder skærpes

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier